Tel. 013 504 1888 | info@websitesvoorschool.nl

Onderscheidende schoolwebsite

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Basis of maatwerk?
De keuze is aan u.

Bent u op zoek naar een onderscheidende website voor uw school of stichting? Websites voor School biedt u een breed aanbod aan websiteoplossingen. Wij bieden standaard oplossingen, maar ook maatwerk websites voor uw school. Al onze websites worden responsive gebouwd. Dat wil zeggen dat ze goed leesbaar zijn op ieder mobiel apparaat. Naast een goede techniek op de achtergrond is de website zelf ook snel en simpel bij te houden met het Content Management Systeem waarbij iedere leerkracht de inhoud kan beheren. Elke leerkracht kan van zijn of haar eigen groep een blog bijhouden. Dit alles is makkelijk en laagdrempelig! Elke leerkracht kan het!

Pakketkeuze

Basis pakket

basis pakket websitesvoorschool.nl

€1.495,- excl. 21% btw

Eenmalige investering

• Keuze uit 8 templates
  • Tot 10 pagina's
  • Responsive design
    (Geschikt voor tablets en smartphones)
  • Website in huisstijl
  • Eigen beheersysteem
  • SEO functies beheersysteem
  • Handleiding CMS
  • Contactformulier
  • Klassenblog
  • Jaarkalender
  • Verhuizing website

Hosting, support
& onderhoud

25 p/m excl. btw

meer info
  • 5 dagen per week hulp
    + ondersteuning van website en CMS
  • ieder moment gebruikers laten
    toevoegen of wijzigen
  • Website en CMS altijd veilig en snel!
    (Wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date is)
  • 365 dagen complete back-up
  • hostinpakket incl. domeinnaam
    (5GB opslag / 50 GB bandbreedte)
  • 10 E-mailaddressen
    (POP/IMAP )
  • Firewall integratie
  • Nieuwste hostingtechnieken
    (PHP updates)
  • SSL certificaat voor €29,- per jaar excl. 21% btw
    (Gratis installatie bij aankoop)

Maatwerk pakket

basis pakket websitesvoorschool.nl

€2.495,- excl. 21% btw

Eenmalige investering

• Alles uit het basispakket
    ( + toepassingen hieronder beschreven)
  • Tot 20 pagina's
  • Uniek design
  • Cursus websitebeheer (1 uur)
  • Aangeleverde content gevuld
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Meta titles, descriptions, H1 goed invullen
  • Afbeeldingoptimalisatie
  • Website snelheid optimalisatie
  • Google Analytics
  • SEO advies

Hosting, support
& onderhoud

25 p/m excl. btw

meer info
  • 5 dagen per week hulp
    + ondersteuning van website en CMS
  • ieder moment gebruikers laten
    toevoegen of wijzigen
  • Website en CMS altijd veilig en snel!
    (Wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date is)
  • 365 dagen complete back-up
  • hostinpakket incl. domeinnaam
    (5GB opslag / 50 GB bandbreedte)
  • 10 E-mailaddressen
    (POP/IMAP )
  • Firewall integratie
  • Nieuwste hostingtechnieken
    (PHP updates)
  • SSL certificaat voor €29,- per jaar excl. 21% btw
    (Gratis installatie bij aankoop)

Klassenblog

Met een klassenblog op uw schoolwebsite, brengt u de ouders makkelijk op de hoogte met wat hun kind(eren) allemaal doen op uw school. Ouders kunnen hier bijvoorbeeld meer lezen over de klassenactiviteiten per groep.

Een klassenblog is eenvoudig te onderhouden en kan ingedeeld worden zodat iedere leerkracht dit zelf bij kan houden. Zoals u een bericht plaatst op Facebook, plaatst u net zo makkelijk een bericht op de klassenblog en daarmee een nieuw verhaal op uw schoolwebsite.

Een klassenblog wordt standaard geïntegreerd in het basispakket en maatwerkpakket.

Jaarkalender

De schoolkalender wordt net zoals de klassenblog standaard opgenomen in het basispakket of maatwerkpakket. Het is een overzichtelijke jaarkalender waarbij u alle schoolactiviteiten kunt presenteren. Op deze manier kunnen ouders en collega's makkelijk in één overzicht zien wat er door het jaar heen gepland staat. Ouders zouden op deze manier ook rekening kunnen houden met hun planning voor bepaalde, door de school georganiseerde, evenementen.

Extra toepassingen

Inschrijfformulier

Een zeer handige uitbreiding voor uw website voor school is een inschrijfformulier. Dit is vanzelfsprekend een formulier op de website waarmee ouders hun kind kunnen inschrijven bij u school. Dus geen gedoe meer met papieren formulieren op de post doen. Nu krijgt u de formulieren op één plek in uw mail.

Social media integratie

Bevindt uw school zich op social media of heeft u interesse om uw school ook via social media benaderd te laten worden? Dan verzorgen we ook een social media integratie in de website. Dit betekent dat er bepaalde berichten op de website getoond kunnen worden of een link naar de betreffende sociale media platformen zoals YouTube.

Naast de integratie in de website voor uw school, verzorgen we ook het opzetten van bepaalde sociale media kanalen en kunnen we u hierin advies in geven.

Nieuwsbriefmodule

Wilt u via een geautomatiseerd nieuwsbrief systeem onbeperkt nieuwbrieven versturen vanuit een vaste template? Ook dat kan. Websites voor School denkt graag met u mee over op maat gemaakte nieuwsbriefmodules. Ook is er de mogelijkheid om Mailchimp integraties in uw website te implementeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meertalen website

Wilt u meerdere talen in uw website integreren? Ook dat kan. Een meertalige website (ook wel multi language genoemd) is een website die in meerdere talen beschikbaar is. Denk hierbij aan een Belgische website die zijn informatie in het Vlaams en in het Frans aanbiedt. De vormgeving van de website blijft hetzelfde, maar de tekst past zich aan het geselecteerde land aan.